4 January 2022
31 Jan
25 Feb
[{"external-event-calendar_day_value":"","external-event-ranges":[{"external-event-range_start":"2022-01-31","external-event-range_end":"2022-01-31"}],"external-event-calendar":"","external-event-day_events":[{"external-event-start_time":"","external-event-end_time":"","external-event-place":"","external-event-description":"","external-event-description-en":""}]},{"external-event-calendar_day_value":"","external-event-ranges":[{"external-event-range_start":"2022-02-25","external-event-range_end":"2022-02-25"}],"external-event-calendar":"","external-event-day_events":false}]
-

Hur ska barn och unga få tillgång till framtidens ytor för lek och häng när beslutsfattare bygger en allt tätare stad där lekytorna blir färre och grönområdena mindre bland annat till förmån för biltrafiken och nya höga hus? Hur tror dagens barn och unga att de ytorna kommer att se ut? Hur kommer barn och unga leka och träffas utomhus i framtiden?

Nu har du möjlighet att ta del av tävlingsbidragen i tekniktävlingen Framtidens lekplats 2121 som är en del av grundskoleförvaltningens jubileumssatsning Framtidsfararna 2121 och som syftar till att stimulera elevernas nyfikenhet på Göteborgs historia, nutid och framtid. Elever i årskurs 5 och 6 från skolor runtom i Göteborg ligger bakom tävlingsbidragen.

Med start vecka 5, 2022 kan du besöka utställningen på Blå Stället i Angered, Kulturhuset i Frölunda, Selma Lagerlöfs Center på Hisingen eller på Majornas bibliotek.

Uppdatera din webbläsare

Er webbläsare är utdaterad och sidan kommer därför kanske inte fungera som tänkt. Uppdatera din webbläsare här: Updatera din webbläsare

Uppdatera din webbläsare